Badesikkerhed og sjov

Nuttede små poder i nuttet badetøj – så bliver det ikke sødere. Men det handler ikke kun om at være nuttet og se sød ud, når småbørn skal i vandet. Det handler om sikkerhed, solbeskyttelse og god kvalitet, https://www.farmorsoutlet.dk/splash-about-badetoej.

 

Sikker badning for småbørn

Hvad er egentlig sikker babybadning? Babyer svømmer jo ikke selv ud på dybt vand, og de fleste småbørn elsker vand… De tre sikkerhedsemner, der gælder for små børn er at holde hovedet oven vande, at bade uden uheld uden for bleen og solbeskyttelse.

Kan junior svømme?

Instinktivt kan spædbørn svømme, når de kommer i vand, men det er ikke altid, at små børn formår selv at holde hovedet oven vande. En flydevest er en genial opfindelse, der giver ro til forældrene og bevægelsesfrihed til de mindste. Som en redningsvest er en flydevest nem at tage af og på, og så føles den let og ubesværet for selv helt små børn. 

Blefri badetur…

Svømmebukser med plads til bleindlæg, så også uheld kan forhindres midt i badesjov, er nødvendige – og faktisk blevet et lovkrav for få år siden i danske svømmehaller. Det praktiske ved blebadebukser er de tætsluttende ben og liv, så evt. lækage holdes inden for badebukserne. Husk altid at vælge størrelse efter dit blebarns livvidde frem for alder. 

Pas på solen!

Til sjov og leg på stranden eller ved udendørs poolen skal du altid tænke på solbeskyttelse til din guldklump. Længere tids leg ved vand og i fugtige miljøer gør det til en kamp, at få solcremen til at blive på og virke hele dagen. En kamp du kan slippe for med heldragter til badning. 

Ligesom en surf-dragt er heldragter i neopren til små børn en god løsning på både solbeskyttelse og temperatur. De mindste er ikke altid selv opmærksomme på, om de bliver kolde i vinden, når de leger godt i strandkanten eller i babypoolen. Det problem er udryddet med en neoprendragt.