Få de flotteste og mest ensartede resultater med opsætning af filt

Er du netop flyttet ind i en ny bolig – og trænger væggene til en kærlig hånd? Så bør du alliere dig med din lokale maler, som kan hjælpe dig med opsætning af filt og maling af vægge.

Hvorfor kan jeg ikke selv sætte filt op på mine vægge?

Det er en rigtig god idé at overlade opgaven med opsætning af filt til en dygtig maler. En maler, som har mange års erfaring med opsætning af filt, vil have de bedste forudsætninger for at opnå et smukt resultat, i kraft af såvel sin faglige dygtighed som sit håndelag.

Når du vælger at lade en faglært maler forestå opsætning af filt på væggene i din bolig, kan du være sikker på at disse blive smukke og ensartede – og at dit malerarbejde vil holde i mange år. Filt er nemlig noget nær den perfekte basis for et stykke vellykket malerarbejde. Malingen binder formidabelt til den porøse filt, som samtidig er stærk nok til at holde sammen på det bagved liggende puds.

Skulle der således opstå nye revner i pudset som følge af sætnings skader i murværket, vil disse ikke slå igennem malingen på dine vægge, hvis du har fået sat filt op forud for det egentlige malerarbejde. Og når du lader en maler opsætte det fine, tynde filt, er du ikker på at det ikke klumper, krøller eller buler.

Hvor finder jeg en maler som kan hjælpe med opsætning af filt?

Hvis du leder efter en maler i dit lokal område, som har stor ekspertise med opsætning af filt, kan du altid starte hos dit lokale malerfirma. Dette kan du finde via Malerkanonen, som dækker hele landet, og som tilbyder malerarbejde i høj kvalitet til lave priser.

Malerkanonen er kendt for de tilknyttede maleres høje faglige niveau og veludviklede kompetencer, når det handler om alle typer malerarbejde – inklusive opsætning af filt. Læs mere på Malerkanonen.dk