Find den rette madkasse til dit barn

13 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Som ansvarfuld forældre til et eller flere børn kan det være svært at se den ene madpakke efter den anden komme urørt tilbage og man prøver ofte at være kreativ når der skal findes på løsninger til næste dags madpakker. En af de helt store udfordringer, er at maden ofte bliver kedelig af at ligge i en taske hele dagen eller også bliver de forskellige ting snasket ind i hinanden.

Det er der i dag heldigvis en løsning for. Dagens madkasser til børn adskiller sig markant fra de madkasser mange af os fik med da vi var børn. Heldigvis.

image

Dagens krav til en madkasse

I dag er vi ofte væk hele dagen fra tidlig om morgen og til sidst på eftermiddagen. Det kræver at vi i dag skal have ekstra med med. Det er ofte ikke nok med fire halve, der skal også være noget til sidst på aftermiddagen, og det skal samtidig være lige så frisk og appetitlig som var det lige blevet lavet. Det stiller krav til ens madkasse. I dag er de fleste madkasser med små rum, der kan holdes separat for de andre rum. Det er med til at holde maden frisk og man undgår at saft eller sovs fra resten af maden ødelægger, det der stadig ligger tilbage i madkassen. 

Hvad skal en god madpakke indeholde?

Der er selvfølgelig stor forskel på hvad man mener en god madpakke skal indeholde i dag, men alle kan nok blive enige om at det skal være mad der er på den ene side er sundt og mættende og på den anden side kan holde sig frisk en hel dag. En madpakke i dag kan være gårsdagens rester måske piftet op med noget ekstra frugt og grønt. Det kan være et par rugbrødsmadder og så igen så godt med frugt, grønt, fignestang og måske lidt ost.

Flere Nyheder