Find godt og billigt bådudstyr i online shop

19 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal familien ud og sejle til sommer? Så læs med her.

Gør båden sejlklar mens den ligger på land

Er du en af de mange bådejere som vælger at landsætte båden i vinter halvåret har du nu allertiders mulighed for at klargøre båden fra agter til stævn. Du bør gennemgå skroget minutiøst for at finde ud af om der er skrammer eller måske ligefrem læk at findenoget steds.

I den anledning kan du med stor fordel sørge for at snegle, skaller og rurer samtidig bliver fjernet fra bådens underside. Disse små snyltere har det med at hægte sig fast under sejlads hvilket hindrer bådens fremdrift og manøvredygtighed. Sørger du for at fjerne dette uvæsen får du en hurtigere båd, og en optimeret brændstof økonomi oven i købet.

Sikkerhed ombord – en væsentlig faktor

Det er samtidig en god idé at tjekke op på det udstyr som sikrer besætningen til søs. Du bør teste radio udstyr og nødkalds systemer, lige som du bør sikre at der er det påkrævede antal redningsveste ombord på båden. Der skal være et antal veste som svarer til antallet af besætnings medlemmer plus én.

bådudstyr

Du bør sørge for at undersøge om dine børn stadig kan passe deres redningsveste fa sidste år. Ellers skal der indkøbes nye i passende størrelser. Og er familiens hund eller kat med om bord skal denne også være iført redningsvest når I stævner ud mod fjerne – eller måske knap så fjerne – kyster.

Find bådudstyr og materialer til klargøring online

Det behøver til alt held ikke at koste hvad der svarer til spidsen af en jetjager at bringe båden i fin og sejlklar stand. Du kan nemlig finde alt hvad du skal bruge til dette formål hos Marinelageret i Sønderborg, som forhandler billigt bådudstyr i top kvalitet. Se det store udvalg på hjemmesiden marinelageret.dk.

Flere Nyheder