Flotte træterrasser med eller uden overdækning

09 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal sommeren tilbringes i haven på en nyligt opført træ terrasse? Så bør du få en dygtig tømrer til at bygge den.

Hvorfor skal jeg betale mig fra opførelse af en træterrasse?

Måske synes du det er spild af penge at hyre en faglært håndværker eller et professionelt håndværker firma til at bygge en træ terrasse. Mange bolig ejere vælger da også selv at opføre en træ terrasse. Dette kan også sagtens lade sig gøre så længe der blot er tale om et simpelt trædæk på et fladt underlag, for eksempel en flisebelægning eller en græsplæne.

Hvis underlaget er plant og stabilt behøver en træ terrasse for så vidt intet videre fundament. Men hvis du gerne vil have en træ terrasse som er noget helt særligt, måske endda i forskudte niveauer og med overdækning, skal der rutinerede og professionel kræfter på banen. Dette gælder i særdeleshed hvis din grund ligger i kuperet terræn og din træ terrasse skal hæves væsentligt over grund niveau.

Ønsker du dig en overdækket terrasse er der mange sikkerhedsmæssige krav som skal være opfyldt. I visse tilfælde skal der oven i købet indhentes tilladelse til tilbygning ved opførelse af overdækket terrasse. Og ser du gerne at din nye træ terrasse føjer ekstra værdi til din ejendom er det nærmest imperativt at få den opført af en dygtig, faguddannet tømrer.

Vælg Kun Terrasser ApS til opførelse af din nye træterrasse

Når du lade Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS forestå design og opførelse af træ terrasse kan du være sikker på at få kvalitet for alle pengene. Dette gælder såvel for det udførte håndværk som for de anvendte materialer.

Andreas la Cour har gennem de seneste ti år udelukkende beskæftiget sig med frembringelse af smukke og unikke træ terrasser. Se eksempler på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder