Gav et godt tilbud på gulvafslibning det ønskede resultat?

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi siger ikke, at man bliver skuffet over et lidt for billigt tilbud på en gulvafslibning, for det er en løbende misforståelse, at bare fordi noget er billigt, så får man også kvalitet fra den laveste skuffe og noget nær en omgang klamphuggeri.

Man kan nemlig sagtens få god gulvafslibning, om den så næsten er for billig, til at man tør tro på det, eller man får et tilbud, der næsten er for godt til at være sandt.

Når den gulvafslibning så er blevet udført, så er man umiddelbart meget glad, og man vil gerne inspicere gulvet med det samme, men man får at vide, at der skal en efterbehandling til, og så skal den have lov til at lægge sig, inden man kan bruge gulvet igen og således se, hvordan det endelige resultat er blevet.

Men derfor kan man jo godt lige se gulvet efter, inden man efterbehandler det, fordi det kunne være, der var nogle helligdage eller andet, som der skal slibes ned igen, før man lægger en efterbehandling.

Gulvet skal være godt nok før og efter en gulvafslibning

Det er en god idé lige at se gulvet efter, inden der skal udføres en gulvafslibning, så man ved, hvordan gulvet tog sig ud, inden man begyndte at arbejde på det, så man kan se, om der er sket den ønskede forandring.

Eventuelt kan man tage billeder af gulvet og specielt på de områder, som man har fokus på, hvor der skal ske en forandring – måske var det ligefrem derfor, at man hyrede gulvafsliberen til at starte med.

Men når afslibningen så er slut, så kan man også være bekendt lige at kigge det efter sammen med gulvafsliberen for at se, om man er tilfreds, eller der lige skal slibes lidt efter nogle steder, inden man begynder at overveje en efterbehandling.

Flere Nyheder