Glem alt om tandlægeskrækken!

Tandlægeskræk er noget vi alle kan få. Selvom vi er vant til at gå til tandlæge, kan det virke lidt skræmmende at skulle derind. Især det at ligge i stolen og høre alle tallene blive slynget gennem luften. Var det et hul? Er der noget galt med mine tænder? Skal jeg have taget røntgen? Det er lidt ligesom at gå til læge, man ved aldrig på forhånd, hvad dommen er. Men hvis du har en god tandlæge og kommer i en klinik, hvor du føler dig afslappet og godt tilpas, så kan det få selv den værste tandlægeskræk til at forsvinde.

Overkom din tandlægeskræk

Der findes mange gode råd til at komme over sin tandlægeskræk. Mange mener, at man bare skal tage sig sammen og få det overstået. Men det er ikke nemt for alle. Det kan være svært at tage springet og bestille tiden til det frygtede besøg. Nogle gode idéer er:

– At tage en ven, kæreste eller veninde med til dit tandlægebesøg.

– Snakke med tandlægen om din tandlægeskræk, inden I begynder.

– Tage dine behandlinger lidt af gangen, start med et tandeftersyn og få så en ny tid til eventuelle behandlinger.

– Høre musik under tandbehandlingen. Det kan få dig til at slappe af.

– Få din læge til at udskrive beroligende medicin, hvis din tandlægeskræk er meget slem.

Her finder du en rigtig god tandlæge i Århus

Leder du efter en god tandlæge i Århus, så skal du se nærmere på Tandlægerne på Stjernepladsen. Her kan du trygt ligge dig i tandlægestolen, klinikkens personale gør nemlig alt for, at du skal have en god oplevelse. Klinikken tilbyder både gode priser, god service og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan få foretaget alle de gængse behandlinger som fyldninger, kroner & broer og rodbehandling. Du kan også få gode råd, hvis du lider af paradentose, har tandlægeskræk eller blot mangler inspiration til din tandpleje. 

Læs mere om denne tandlæge i århus.