Gør noget ved spisestuens indretning

23 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selvfølgelig skal man ikke gå ned på indretningen med nogle værelser i hjemmet, men hvis der er et sted, hvor man virkelig mødes som familien, par, slapper af som individ eller mødes med venner, så er det i spisestuen.

For mange mennesker er det også her, at man bruger det meste af ens tid, for i ens værelse er det mere, at man sover igennem.

Medmindre man er et ungt væsen, der gerne vil have privatliv for sig selv og mest kommer ud, når det er strengt nødvendigt, for så er det nok mere deres værelse, som det tiltaler dem mest at være i.
Men her kommer der heller ikke lige så mange mennesker ind i, så her kan man sørge for indretningen selv, da familien heller ikke samles her.

Men som man bliver ældre og måske selv forældre, så glædes man sig over spisestuen, hvor man sætter sig sammen og nyder et godt måltid mad eller bare en kop kaffe.

image

Spisestuen skal føles hjemlig i indretningen

Man kan også gøre spisestuen til en mellemting mellem en klassisk spisestue, hvor man mest opholder sig for at spise, og så en almindelig stue, og det er da også blevet populært nu om dage, at man åbner husets lokaler mere op, så der er mere albuerum og lys, så man også udvisker deres oprindelige formål.

Således kan man godt gøre spisestuen til en stue, hvor man har et plankebord som sofabord, en lænestol og mere, så man både har stue og spisestue i samme lokale, så spisestuen ikke behøver være overgangen fra køkken til stue.

Det er jo op til en selv, hvad man vælger at bruge lokalerne til, men man kan signalere meget med indretningen, som der er kommet utallige muligheder for at gøre noget ved, der følger meget i tidens ånd.

Flere Nyheder