Hav dit eget fadølsanlæg til havefesten

24 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man er i byen, så bliver man lidt misundelig på det baranlæg, hvor man kan skænke forskellige fadøl fra et fadølsanlæg.

Nogle af disse har et stort udvalg af fadøl, så man nogle gange kan have svært ved at vælge, mens andre har et mere begrænset udvalg, men hvor man så finder ens yndlingsøl og har mindre svært ved at vælge.

Og så kan man skifte dem ud, når man får andre typer af øl, løber tør, eller man bare vil prøve nogle andre typer af øl.

Man ser dem blive velskænket i et tilegnet glas, hvor skummet følger de læskende dråber, som man ikke kan vente med at slukke tørsten i og væde ganen i.
Og så er den fantastisk dejlig kold, når man får den.

Det er virkelig bare noget andet, end når man tager en halvlunken dåse- eller glasøl fra ens skur, hvor den måske endda er blevet for gammel.

Kunne man bare få sådan et fadølsanlæg derhjemme – ved du hvad? Det kan du faktisk!

Fadølsanlægget bliver samlingspunktet

Et fadølsanlæg er nemlig ikke kun forbeholdt barer, pubber, natklubber og andre erhvervssituationer, for man kan sagtens anskaffe sig et fadølsanlæg, om det er til låns eller permanent køb.

Det kan jo være, at man udmærker sig ved at holde en månedlig havefest, hvor dette fadølsanlæg så kan bliver samlingspunktet for alle de fremmødte.

Men man behøver jo ikke begrænse brugen af anlægget til en havefest, for man kan jo også benytte fadølsanlægget til fester indendørs, en komsammen, en familiemiddag, eller hvad man nu kunne komme på.

Så bliver det pludselig at tage på bytur, selvom man er derhjemme, og mange gæster vil nok blive imponeret over dette anlæg og ønske sig deres eget.

Du bliver i hvert fald ikke skuffet over at gøre dig et køb i et fadølsanlæg.

Flere Nyheder