Kan man male et badekar så det bliver pænt igen?

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det korte svar stillet i artiklens overskift er ja. Det kan faktisk godt lade sig gøre at male et slidt og plettet badekar så det atter bliver ensartet og skinnende på indersiden. Man bør dog aldrig selv give sig i kast med maling af badekar, en overlade opgaven til en dygtig fagperson.

Hvorfor male et badekar?

Når et badekar bliver gammelt vil slitagen uvægerligt få emaljen til at fremstå nusset og grimet.

En slidt emalje vil få tendens til at krakelere og slå revner. Samtidig vil kalk og okker nemmere kunne aflejre sig i emaljens overflade når denne er slidt, og dermed give anledning til grimme misfarvede plamager som føles ru ved berøring.

Denne slitage er ikke udelukkende kosmetisk. Et slidt badekar kan faktisk udgøre en sundhedsrisiko. Der kan nemlig samle sig sæberester og hudflager i såvel plamager som revner og sprækker. Dette skaber en god grobund for bakterier og svamp som kan virke sygdomsfremkaldende.

image

Derfor bør du undlade at tage lange, varme karbade i dit slidte badekar førend dette er sat ordentligt i stand. Og det er her du bør tilkalde en dygtig badekarsmaler som kan forestå maling af badekar.

Hvordan maler man et badekar?

Maling af badekar er ikke så simpel en procedure som det måske kan lyde til. Faktisk har proceduren forbundet med maling af badekar en del til fælles med en autolakering. Og lige som en autolakering bør maling af badekar overlades til en dygtig fagperson som har det rette håndelag og det professionelle udstyr.

På blot fire timer vil en dygtig badekarsmaler kunne sætte dit badekar flot i stand så det faktisk kommer til at fremstå ganske nyt. Maling af badekar er langt billigere end en udskiftning af samme, og tager meget kortere tid.

Klik ind på https://emaljering-af-badekar.dk/kan-man-male-et-badekar/ og få et tilbud på renovering af badekar.

Flere Nyheder