Kvalitetshåndværk og service – Gulvafslibning samt afhøvlning, til gode priser

Dit gulv, fundamentet for dit hjem 

Er dit gulv og træværk begyndt at se trist og træt ud? Så er en gulvafhøvlning eller afslibning, altid en god investering. Vi benytter vores gulv hver eneste dag, det bærer os igennem vores hjem, får os op om morgenen og bringer os hjem igen. Trægulve giver altid et klassisk, varmt og hyggeligt udseende, til vores hjem og bidrager til vores komfort. Men med årene, kan disse smukke og stærke naturmaterialer dog godt blive slidt, hvis man ikke giver dem den pleje det har brug for.

Derfor kan du godt selv prøve at give dig i kast med at slibe eller afhøvle dine egne gulve, men uden professionel erfaring og maskineri, vil dette normalt blive en meget stor og potentielt risikabel proces, for den private person. Med mange års erfaring inden for vores branche, har vores kyndige og servicemindede medarbejdere alt den viden og tekniske kunnen der skal til, for at levere et naturligt og poleret resultat. 

Vi arbejder i hele Danmark, så uanset hvor du er bosat, er hjælpen ikke langt væk. For at give et professionelt finish, til at fuldende renoveringen af dit hjem, tilbyder vi ikke kun gulvarbejde.

For at gøre det så nemt som muligt for dig at genopfriske hele dit hus/lejlighed, tilbyder vi også services som eks.: afslibning af trapper, bordplader og træterrasser. Det giver balance i rummene, når alt er tilpasset og fornyet med samme finesse og hjælper til at fuldende helhedsindtrykket i dit hjem. Så hvad enten du synes at du trænger til en lille opfriskning eller hvis du går med drømme om at sælge, vil dette hæve kvalitetsniveauet betydeligt. Livskvalitet for dig selv og salgsværdi for potentielle købere. 

Vi tilbyder også en tilfredshedsgaranti, som inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling før at du har set og godkendt arbejdet. På den måde ved du, at du er i trygge hænder hos os. 

Hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, på hvad det vil koste dig af tid og penge at få renoveret dit hjem, så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside. Her vil du finde alle kontaktinformationer, samt anmeldelser fra tilfredse kunder, spredt over hele landet: https://gulvkanonen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.