Muligt at bette på hestevæddeløb

Ja, du læste ganske korrekt. Det er nu om dage muligt at bette på hestevæddeløb.

Det vidste du måske godt, hvis du er en garvet better på hestevæddeløb, der troligt tropper op hver weekend på en af de udvalgte og officielle travbaner herhjemme i Danmark for at følge de store hestevæddeløb på nærmeste hold.

Men vi taler sådan set om, at det nu er muligt at bette på disse hestevæddeløb online via for eksempel ens smartphone, uden man selv behøver være tilstede under et løb, selvom det da klart giver det ekstra spænding at opleve sporten på nærmeste hold.

For bare nogle år siden var det nemlig et krav, at man selv dukkede op og spillede fysisk, hvis man ville satse penge på den væddeløbshest, man havde tiltro til, ville vinde et udvalgt løb eller flere.

Men monopolet blev brudt på, hvem der måtte udbyde sportsbetting på hestevæddeløb, og det har formentlig kun været til gavn for hestevæddeløb i Danmark i al almindelighed.

Det er nemlig nok ikke nogen hemmelighed, at hestesport i form af især hestevæddeløb ikke høster samme opmærksomhed, sponsorater, mediebevågenhed og videre, som man herhjemme blandt andet ser det med håndbold og fodbold.

Så nu hvor man ikke fysisk behøver dukke op til hestevæddeløb i Danmark, får sporten formentlig tilført tiltrængt fornyede kræfter, da mulighederne for at bette på hestesport nu kan dukke op på betteres app og bettingsites.

Derfor går sporten – der har stolte og lange traditioner i Danmark – forhåbentlig ind i en ny æra, hvor især yngre mennesker kan få rettet blikket mod, hvor intenst og spændende det er at bette på hestevæddeløb.

Du vil hurtigt opdage, at der er en stor jargon, mange staldtips og rigtig mange facetter ved hestevæddeløb, som man ikke ser ved andre sportsgrene.

Nu kan hestevæddeløb måske samle både gamle og nye generationer igen.