Sæsonleasing er en økonomisk fordel for dig!

15 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Hader du ikke også at bruge penge på noget, som du ikke bruger?

Der er jo de fornuftige sager, hvor man forebygger end bekæmper i form af, at man har tegnet en eller flere forsikring(er), så man er sikret, hvis der nu skulle ske noget.

Man føler måske ikke, at man får noget ud af de penge, men det skal man som sådan heller ikke håbe på, for hvis der skulle ske noget med bilen, hjemmet eller kroppen, så skal den her forsikring i funktion – men det kan sætte fysiske og/eller psykiske ar, som man ikke bare lige kan komme af med igen.

Så går man i graven uden at have brugt ens forsikring, er man heldig, men man sover bedre om natten, mens man er forsikret.

Så er der det med streaming-tjenester, abonnementer og meget andet, som man måske bruger lidt eller meget, men som er rare at have.

Men at se på noget, man ikke bruger, som der øser penge ud af – det er da irriterende!

Sæsonleasing for dig, når du bruger bilen

Eksemplet her er at kigge på den bil, man har leaset, men som man ikke bruger, men man havde hørt om fordele ved at lease end at eje.

Men det føles nogle gange som at kaste vand ud i havet af frygt for, at havet skulle løbe tør for vand.

Derfor kan en sæsonleasing være den store fordel for dig, da du så kun betaler for brugen af bilen i de perioder, hvor du vælger at benytte den.

Det kunne jo være, hvis du har leaset en sportsvogn eller en dyr luksusbil, som du helst vil køre i på de lune og flotte dage og ikke om vinteren, hvor der er sne og salt på vejene.

Klik på linket herover og se nærmere på fordelen ved sæsonleasing.

Flere Nyheder