Udforsk intimiteten med en parvibrator

Leder I efter nye måder at udforske hinanden og intimiteten på, så er der mange muligheder indenfor sexlegetøj til par, der kan hjælpe jer på vej. Vi har talt med den velrenommerede sexshop Belugi om parlegetøj, og de har givet deres bud på det ultimative stykke legetøj: parvibratoren.

Hvad er en parvibrator?

En parvibrator er en vibrator, der sidder både inde i skeden og udenpå klitoris, mens I elsker. Ideen er, at vibratoren stimulerer kvinden både indvendigt og udvendigt samtidig med at mandens penis kan være i skeden og blive stimuleret af vibrationerne, og på den måde øges chancerne for fælles orgasmer.

Parvibratoren sidder fast, uden at I behøver holde den, så der er fri leg til hænderne, mens I elsker.

We-Vibe er testvinder

Der findes forskellige udgaver af parvibratoren på markedet, men We-Vibe er den helt klare vinder, når det kommer til tests og kundernes anmeldelser. Hos Belugi kan du købe den med prisgaranti, og priserne varierer fra 719 kr. for Classic-modellen til 1499 kr. for Sensations in Sync-modellen. Hvilken model, du skal vælge, afhænger af, om du vil have en enkel vibrator, der styres ved hjælp af knapper eller en mere avanceret model med tilhørende app og trådløs fjernbetjening.

Køber du din vibrator hos Belugi, så sendes den diskret og indenfor få dage.