Vælg robotplæneklipper efter behov

Hvis du er på udkig efter en robotplæneklipper, er det vigtigt, at du får en robotplæneklipper, der passer til din græsplænes behov. Hverken for stor eller så lille, at den ikke kan nå rundt, uden at den skal lades op. Har du en have af normal størrelse, uden de helt store bakker og andre udfordringer, vil de fleste robotplæneklippere kunne klare jobbet.

Har du derimod en have, der ikke ligner størrelsen på et normalt parcelhus eller er den fuld af bakker, kan det være nødvendigt at købe en robotplæneklipper med en ekstra kraftig motor.

Ulemperne ved en robotplæneklipper

Den største ulempe er selvfølgelig prisen. En robot plæneklipper er ikke billig. Til gengæld holder i årevis, hvis den bliver vedligeholdt. Samtidig vil du slippe for at skulle bruge timer på at slå din græsplæne. Tid du i stedet kan bruge på andre projekter, som du måske ikke ellers ville have tid til og derfor skulle bestille håndværkere.

En anden ulempe ved robot plæneklipperen er, at før den kan arbejde skal der sættes kanter ned som fortæller plæneklipperen, hvor der skal klippes og hvilke område der bestemt ikke skal. 

Fordelenene ved en robotplæneklipper

Fordelene ved en robot plæneklipper er mange. Ikke alene slipper du for at bruge en masse tid på at klippe din græsplæne. Tid du kan bruge på andre ting. Din græsplæne vil stortrives ved al den opmærksomhed og de små stykker græs, som normalt vil blive opsamlet vil fungerer som gødning. 

Samtidig vil mos og kløver som har det med at overtage græsplænen dø, da begge modsat græsset ikke trives ved at blive klippet dagligt eller flere gange om ugen. Alt efter hvad du har sat maskinen til.

En robot plæneklipper er samtidig langt mere miljøvenlig end en traditionel plæneklipper, da de oplades ved hjælp af solenergi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.